Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(77)







doktrinens fagra blomster i barnets ljusa hår
när hen intar scenen och ställer sig mitt i ljuset
och publiken ställer sig upp och överöser
hen med ovationer,
ovationer utan slut,
ovationer, ovationer, ovationer,
och i den sällsamma Stockholmsnatten
när de glödande missilerna haglar över staden,
stående ovationer ekar över gatorna och torgen
























Fri vers av Androiden VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-02-21 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP