Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cred till Kajan!


Inspiration någonstans innanför skinnet

svogott, svogott

små rorden

svamla inte, lämna
det till mig

älta mig i stavelserna
grunda
så att släpas mig längs
väggarna de bygger
orden, mig i dörrarna låser
på väg mot något

gott svogott

i orden.

vorden
inspirationen

inne spirar

sovande ord




Fri vers (Fri form) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-21 11:13



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Hela texten upplevs som spontan och lekfull; vem är det som sitter i förarsätet egentligen ? Men visst är det en väldigt nära ge och ge relation, där de impregnerar varje del av oss.
2023-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP