Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sår att känna ensam

skri
skrik
ännu en

episod
ojämn
kraft

jag klagade om
döden
till dem

nu är dom det
men är jag


ljus
mörk
hjärta
ensam
laddning
vandrande
smärtsamt

man kan inte tvinga sitt hjärta
inte ens
de sista timmarnas stora slag
(eller jag vet inte)

nä, det kan du inte
det som brunnit har brunnit




Fri vers av Charles Abrams
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-21 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams