Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste på dass

Skrottrapp
Bildglapp
Bensin
I dunkar
En skuggdal
Täta skaft
Plötsligt tapp
Uppror
En slags
Förfärlig
svampsmitta
Maximeras
Zombiefierad
Jag spelar mig
ur verkligheten
Måste på dass




Fri vers av Lilla vän
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-22 02:10



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Samma här, det kryper i mig. Din text ger en kuslig igenkänning.
2023-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän