Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vad tiden gjort med oss


Evolution


Vad om
jag sa till dig
att det fanns en tid
innan den här
då jag kunde ställa min cykel

olåst

och den stod kvar
när jag kom tillbaka

Den tiden finns inte kvar
och vi är inte desamma
som då

Numera låser vi cyklarna
och de stjäls ändå
ingen reagerar nämnvärt

Evolution
kallas det visst




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-22 10:56



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Haha!
Läcker bild, Skåne förstås?
2023-02-23
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP