Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


liket

använder tiden till
att försöka
leva livet

men det
går trögt

dag efter
dag vakar jag
och sover så
illa om nätterna
att jag förvånar
mig själv


nu i gruset
i mina ögon
finns spåren
av dårskapen

numera ser man
där spår av ett levande lik
som bara blir
blekare dag för dag




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-02-22 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP