Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inpsp. av konstproj FRÖET.Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå, Gunwale och (ibland) prima donna. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått försvann, vänder, erbjuder av Gunwale.


Till sist


Till sist försvann ridån

Nu vänder allt, tänkte hon

livet erbjuder en chans

och jag skall ta den

mitt enda frö.



21/2 2023




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Söderkvist VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-22 20:24



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Trots att dikten pekar framåt, dröjer jag kvar vid "ridån"... Undrar om den var av vinröd sammet och dolde en teaterscen - eller snarare gjord av mentalt material som blockerade ens viljekraft och inre klarsyn...?
2023-02-24

  Gunwale VIP
Det är härligt när (dim)ridåer plötsligt skingras! Då får man passa på …
2023-02-22

  Cikoria Blå VIP
Vi behöver en vändning av positivt slag.
Här gav du oss en sådan vändning, och det det med endast 21 ord!
2023-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP