Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sen kväll

sen kväll
ingen behöver denna
sena kväll
inte ens tidningsbuden
som kommer vid 4tiden
jag väntar
ingenting
men borde i ljusa dagen
fått post från kro
tidning och meddlemskort
men nix
det kom ingenting
idag heller




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-02-22 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP