Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HLR-dockans historia


Masken - “L’Inconnue de la Seine”


Okänd dog du
I Seine
Drunknad
Ingen visste vem du var

En dödsmask gjordes
En avgjutning av ditt ansikte
Ett vackert gåtfullt leende
Ingen visste vem du var

Så skapades dockan
Som skulle rädda liv
Ditt ansikte användes
Alla vet vem du är

Anne är nu ditt namn
Dina läppar många vidrört
Ditt öde vidrör
Alla vet vem du är




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-02-23 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP