Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus

Brinner för alla

Av förströstan

Hopp om en bättre värld

Freden sakta

Kommer tillbaka

Det är många lidande

Ett ljus tänds

För ge tillbaka

Till dem har det svårt

Omtanke

Omsorg 

Till de som behöver

Det så innerligt

I denna oroliga tid




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-23 09:15



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
det behövs att tända ett ljus för fred eftersom det stora kriget närmar sig.
2023-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP