Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häromkvällen.

Häromkvällen. I solens sista sken. När hon kom förbi. Hörde jag att det väste som vanligt om hennes vingar.
Men det var något med rösten.
För när hon besvarade min hälsning av "Korrp! Korrp!" - lät hon liksom hes.
"Korrpff!"
Och då såg jag det: hon bar ull i näbbet! Det lyste vitt däruppe.
"Jaså! Du bäddar i boet nu!" ropade jag efter henne.
"När kommer äggen!?"




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-23 09:45



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Iakttagelser, nyanser av det högst levande!
2023-02-28

  Kungskobran VIP
Redan dags
fin skildring
2023-02-23

  Kungskobran VIP
Redan dags
fin skildring
2023-02-23

  Gunwale VIP
Vilken underbar och berörande fågelkontakt!
2023-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP