Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min sjuka mor


Vill behövas av dig

Jag vill behövas av dig
Äntligen
Men så blir det aldrig
Du kommer alltid vara överlägsen

Jag vill att du ber om min hjälp
På dina bara knän
En enda gång
Bara en enda liten gång

Men du behöver inte mig
Inte på riktigt

För dig har jag alltid varit den hjälplösa som du räddat
Nu vill jag inte vara med längre
Ska vi kunna hitta våra nya roller?

Du behöver hjälp
Inte jag
Ombytta roller
På riktigt?




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-23 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP