Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fröken simonsen älskade mig till slut

på valand var jag
mer än värdelös
ingenting vettigt
var det med oljefärger
som farsan pröjsade
hösten därpå grät jag
då jag nådde fram
i telefonen
sen allt brakat samman
och jag var i västerås
utspionerad av gamla kärringar
och ringde marie
och maria




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-24 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP