Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


maktlös och utan kona

vi är många
som vill makt
men makten
tillhör ju Gud
och den elake
Satan som
gör som han vill
med makten
och slår ned
på just mig
som är
Guds Son
jag vet jag förblir
maktlös och
kvar här till slutet
utan kona




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-02-24 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP