Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ensam

lång väg hem
men vackert veta
det löser sig
till slut

blåser snålt
just nu

kalla vibrationer
från folk

inga vänner
att förvänta




Fri vers av SatansSon
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-24 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon