Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver fast mark under fötterna

 

 

 När jag hänger fritt i luften

och inte kan landa mjukt

faller jag hellre ner med en duns

för att få fast mark under fötterna




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-02-24 10:10



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Ja absolut, för där vill man ju inte hänga fritt!
2023-02-27

  Ninananonia VIP
Ja det kan vara jobbigt att sväva...
2023-02-26

  Blomma-Stjärna VIP
aj och duns, men baken är oftast rik på hull och viktigt nog; man landar i sig själv ;-)
klokskap!
2023-02-25

  Respons VIP
Viktigt att vara grundad för att kunna gå vidare.
2023-02-25

  Öknens Ros VIP
Här i Norden känns det tryggt med fast mark under fötterna, men i Turkiet/Syrien skälver marken.
2023-02-25

  Niliboy
Då tänker jag i regel på far å en snabbis på mate te, då så blir jag någorlunda trygg!
2023-02-24

    Lena Staaf VIP
Ja huvudsaken är att landa. Det får bli som det blir.
2023-02-24

  Maria Sundelin VIP
Får mig att tänka på Liftarens guide till galaxen
Kramar
2023-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP