Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psaltarpsalm Hakuna Matata

Den som lever får se, sa Lejoninnan

Den som ser, den får le, sa hon innan

Lejontimman är kort, kort, kort, ljus

Det är många steg åt andra håll men
den är ljus

Och framförallt
kort
och ljus

Den som dör den inget hör
sa prästinnan
ändå till himlen vi vill
som sig bör




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-02-24 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP