Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engelska tankar på svengelska

fun fact:

fan fucked.

men mina fans

är mer eller mindre fucked

än vad jag är

vissa är mer

vissa är mindre

vissa är visa

och andra är korkade men
skriver en visa
lätt som en kork

flyger lätt som en stork

fun fact

some don't ork




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-02-25 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP