Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtta famnar

Den tunna, sköra asfalten
buren av luft och av hopp
spricker lätt och oväntat
skyddslös mot ordlösa tankar
känslig mot tanklösa ord.

När vi faller, faller vi djupt.

Önskar mig en rymdraket
önskar mig en luftballong
önskar mig en vardagslunk
åtta famnar över mark.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-25 12:18



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Önskar jag mig med. Plus en inbyggd osårbarhet. Lätt att finna sympati i dina rader.
2023-02-25
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP