Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förnimmelse av

 

 

himmel

hud

smakar fukten av vår

känsla som andas

 

liv

 

under den frusna ytan

uppluckrande sakta

ditt valv på glänt

i ljusnande

 

urkraft

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-25 13:39



Bookmark and Share


  rostspik
Melodin ackompanjerar den sparsmakade dikten på ett kongenialt vis. Bra!
2023-02-25
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP