Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* * *


Som snö

Jag ger efter
och faller
som snö för dig.

Men min lugna, mjuka yta
döljer det mörka,
det sönderfallande,
det som alltid förgör.

Jag kan bara hoppas
att du förstår,
att du känner likadant som jag,
att du kan falla
som snö för mig.






Fri vers (Fri form) av Nathalia
Läst 118 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-25 16:34



Bookmark and Share


  Koloristen
Fall - även om det inte är reciprokt. Ge.
2023-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia