Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2023.....


Den blomstertid nu kommer....




Till tonerna av melodifestival
kräker soldaterna vid fronten i Ukraina blod
med magarna fulla
av granatsplitter

Sveriges stadsminister leker flinande krig
i kvällsnyheterna
åker stridsvagn och skjuter automatkarbin
och skriker MER VAPEN


snart är våren här

den första tranan landar vid Horborgarsjön
men vägrar dansa

och fiskarna rapar plast och pfas....

den blomstertid nu kommer




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2023-02-25 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP