Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonen har sång

morgonen har sång
från grönfink
tallar
knölsvansvingar

framför huset står jag
lyss
möter soluppgång




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-25 17:17



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Gick förbi en hög nykluven ved i morse, ack den doften. Vackra dofter av skog.

Dofter väcker känslor som ord, som din text, så intensivt. Tack!
2023-02-28

  Solweig Jansson VIP
Underbar morgonkänsla ! Starkt !
2023-02-28

  Minkki VIP
underbart att vara early bird och smyglyssna på konversationer
2023-02-26

  Kungskobran VIP
Fågelsången dånar på våren då mycket måste avhandlas inför häckningen
2023-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP