Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag behöver

Framför
Under
Bakom
Över
Har jag allt
Som jag behöver
När jag genom livet gå
Ensam
Samtidigt
Alltid
Två
Trygghet
Glädje
Stilla hopp
Fyller vandrarens trötta kropp
Buren
Bärande
Och mycket mer
Hela tiden
Livet ger och ger
Färgrikt
Klart
Underbart
Nattsvart svårt
Emellanåt
Och det skall erfaras
Helt och fullt
För den eviga kärlekens skull




Bunden vers (Rim) av tomfolke
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-25 18:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fin omgivenhet
2023-02-26
  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke