Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad driver

Vad driver en människa över kanten

För hur långt det är värt att gå

I jakten på att få ett rätt där bara fel finns

Det kan jag inte sluta tänka på

 

Vad vinner hon på att ständigt ifrågasätta 

Vad vinner hon på att aldrig veta när det är nog

Det är något jag verkligen vill veta

Men förstår att svaret är svårt att få 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-27 06:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En text värd att läsa! Bra skriven och klokt val av ingång!
2023-03-01

  Marita Ohlquist VIP
En bra text, väl värd att läsa och fundera på.
2023-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP