Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med brinnande själ

Det där extra
Kryddan
Glittret
Fnittret
Skratten som skapar skutten
I det må vi stanna upp
Då och då
Vi på livet guldkant sätta då
Där ler vi
Från hjärtat innersta
Där fnner vi vårt eget
Vår puls
Vår passion
Där är vår självbilds
Växande explosion
Här får vi expandera
Existera
Med brinnande ögon
Med leende själ




Fri vers av tomfolke
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-25 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke