Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Propavan och Immovan - sömnproblem?

Propavan
och Immovan
Kan det väcka de som sover
de vars hattar höjer sig högt där ovan.
De som inte vill skilja rätan från avan.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-02-25 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion