Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2023.02.26 söndag


Lyssna inte så mycket på andra

Man ska inte lyssna på andra som inte kan ge råd, över vad man kan göra, av vad Jesus sa i evangelierna.

Hela mänskligheten, alla staters och nationers styrande försöker döda vad som är rätt och sant, det är därför missbruk påstås vara det bästa som man kan göra. Gud gör inte de frälsta någon tjänst, han bara utnyttjar dem för att vinna sitt krig. Mänskligheten påstår att det inte längre spelar någon roll längre, men det spelar ingen roll att det inte spelar någon roll längre ens. De som inte längre går med på att döda vad som är rätt och sant, utesluts av samhället och människan. 




Övriga genrer av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-26 14:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna är riktig och klar som en himmel för mig. För det sanna vill de inte att några ska säga, det fula får inte nämnas, och det verkliga uttalar man det då åker man på en propp och idiotförklaras…
2023-03-08

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Mänskligheten, regeringar, riksdagar och militära organisationer, vill döda det som är rätt och sant, för mänskligheten är världens härskare.
2023-03-01

  Solweig Jansson VIP
Jag utgår från den sista meningen: De som inte längre går med på att döda vad som är rätt och sant, utesluts av samhället och människan.

Vem är det som vill att man ska döda det som är rätt och sant och vad syftar du på - politik, religion - kan du förklara lite mer ?
2023-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP