Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förutom den faktiska söndagen, just uppfylld av Irma Schultz svenska tolkningar av Jonis tidiga visor : Little Green och Rainy Night House osv, Svart Kråka via Blank Is


TÄLT #7 : Sol upp nu

 

 

 

Solen stiger redan sju

upp ur frostig sovsäck nu

februari andas ut

spända muskler, smält kring knut

iskrig må få ljusblått slut?!

framåt första mars ser du

lugn förväntan ena tu

 

 

Morgon svävar underbar

bort från sorgens dimma drar

- tror hon här är juni snart

ifall djuren sätter fart

om igen sjöng Joni klart?!

fast jag står förvirrad kvar

svåra vrår sin vårskrud tar

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-26 17:47



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Rim och rytm som sitter.
2023-02-26
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP