Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarispår


Skärgårdsskidrar
livsandar hoppar

Gnisterföre
pulka efter

Friktionsgnissel
från stavar
frasar och krasar
under belag

Vitnande vidder
spåret vi följt
tycks längre fram
helt utplånat




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-26 16:15



Bookmark and Share


  Susen VIP
En vintrig dikt som sakta töar
2023-03-04

  Solstrale VIP
Ja sjöisturer… är fantastiskt skildrat här! Vackert!
2023-03-04

  Solweig Jansson VIP
Åh, härligt gnistrande text ! Kylan nyper i kinderna !
2023-03-01

  Elinor Sörensson VIP
"Skidra", ett vackert uttryck
som blir än mer förfinat i
sammansättningen här.
2023-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Vinterns snö försvinner i vårvädret.
2023-02-27
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP