Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigörelse


hon gick på bara

såg du

såg du hur hon bara
gick på

så där

gick på gick hon
vad gick hon på

hon bara gick




Fri vers av MariL VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-26 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP