Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmars krön

Det finns nåt
i viskningen
I det knappt anade
I det nära på spanade
Känslan
Pirret
Aningen
Hinten
Där innan man vet
Där innan man med säkerhet
Kan beskriva verkligheten
Där i den tonårslika osäkerheten
Där står man på sitt livs största drömmars krön
Och det är något spännande
Något kittlande skönt
Att inte veta
Om det blir sant det man drömt
Om det är saga eller vardag
Som man i sitt huvud bär




Bunden vers (Rim) av tomfolke
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-26 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke