Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såra

Pröva undvika

Att det gör ont

Så onödigt

Ingen mening

Res istället  upp

Stå stark i vindarna

 Hör smärtans röst

Viskar

Det  varar  inte för alltid

En dag ska

Allt vara över

Smärtan  försvinner

Det blir lättare

Leva

Ge stöd istället 

För att såra

Våga stå upp

Vara den du är

Håll om trösta

Tiden  ger alla chanser

Få tillbaka drömmar 

Nu är det din tur

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-27 08:54



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"Det varar inte för alltid

En dag ska

Allt vara över"

tidens läkande kraft.
2023-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP