Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dum domare


Tanke för dagen

Det är bra med ett uppdaterat ordförråd.




Övriga genrer (Satir) av Algotezza VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-27 13:12



Bookmark and Share


  Cugel VIP
Vi får se om HD behärskar svenska bättre.
2023-02-28

  lodjuret/seglare VIP
En av de två är en rent mental bild av en släkting till mig. Kanske är du tankeläsare eller så spår du bara i sump.
2023-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP