Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


STÄNDIGT

att ständigt försöka

vara stark och orka

bränner alltför lätt ut

kroppen och själen

sen kan det vara svårt

att släcka

den pyrande elden

som gärna vill

ta ny fart

om och om igen

 

 

anit 27 februari 2023




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-27 16:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Läser med igenkänning. Den där elden som inte går att släcka... riktigt. Bara att acceptera, tänker jag.
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP