Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 februari 2023


Segerväktaren Sigurd, eller Gram

Bara hjälten
utan fruktan kan
smida härdade svärdet

som biter och blir
bane för benig drake.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-02-27 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP