Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla nätter - Ljusa dagar

Natten och morgonen är kall
Men på dagen blir det "varmt" och ljust
Jag börjar gilla det här
Är det vår nu?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-02-27 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP