Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag förstår hemma

Jag tror jag förstår hemma
Bättre
Ju äldre jag blir
Ju mer jag lägger till
Ju mer helt enkelt
Det är inte nödvändigtvis en plats
Ett hus eller ens ett hem
i dess fysiska innebörd och betydelse
Nej det följer inte deras ordalydelse
Hem är en känsla
Är min borg
Är min ro
Visst är det i kontrast till nyss sagda
också den plats där jag bo
Men tänker jag efter
Och känner jag så
På frågan var har du ditt hem
Jag nog svara som så
Det är inte vars, eller var någonstans
De är ett vem, som gett mig en chans




Fri vers (Fri form) av tomfolke
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-02-27 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke