Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en fångad fjäril

Jag rörde den
längtan
Petade på den
Som man gör på en fångad fjäril
Så den viftade på sina vingar
Fladdrade virrigt och vimsigt
Som för att få fart
Jag rörde den
Och störde den
Kanske lämnar den nu
Och flyger bort
Kanske förpuppar den sig
Och blir till en annan sort
Och jag får gå igen
I väntan
Hoppandes att när så händer
Längtan till mig återvänder




Fri vers (Fri form) av tomfolke
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-27 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke