Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag synar mina drömmar

Jag tror jag synar mina drömmar
Som sömmerskan sina sömmar
Försöker tolka det jag inte kan förstå
Försöker få tag på det som jag inte kan nå
Oroshjärta vid mardröm räds det stora
Att det som kommit riktigt nära
Oväntat och plötsligt förlora
Hoppfullhetshjärtat vill ändå tro
Att i de lyckliga drömmarna sanning bo
En längtan ett hopp om att så skall det bli
Att det drömmarna visar, ej är en utopi
Jag tror jag synar mina drömmar lite väl
Lite mycket
Men jag för båda sorters drömmar
Har upptäck ett nytt tycke




Bunden vers (Rim) av tomfolke
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-27 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke