Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting...(om lyckan)

Jag tror kanske
Om lyckan
Att jag den mer förstår
Det är nått som vi får
Men aldrig finner
Det är en vinst
Men ingenting man vinner
Det är något som man har
Och om man den aktar
Något som stannar kvar




Bunden vers (Rim) av tomfolke
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-02-27 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke