Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre ord: SVART, KLIMATET, FANS bidrog Chan med. Jag la till 18. Tre ord skickar jag till TrollTörnTrappan. Ytterligare tre poeter är med i stafetten.


Klimatet. Stafett

Klimatet är ingen
modedans.
Artist som rockar framtidstro
får myriader av fans.
Den som ser allt i svart
har ingen chans.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-27 23:34



Bookmark and Share


    prima donna
Tänkvärt. Hoppas dock att miljötänk är en trend som är bestående.
2023-03-13

  MaLo VIP
Tänkvärda rader.
Viktiga frågor konsumeras som allt annat som är trendigt för stunden.
Det tycks för att det ska tyckas.
Utan någon större substans eller innebörd.
2023-03-01

    Lena Söderkvist VIP
Insiktsfullt om det mänskliga psyket. Politiker lyssnar på fel öra och gör sig populära. Det kommer att straffa sig, och det blir efterkommande generationer som får betala för nutidens dårskap.
2023-02-28

  TrollTörnTrappan VIP
Gillar mest ordet "myriader" här, som kommer mig tänka på små lojala varelser som drar sitt strå till stacken....

Mode tycker jag annars att många gör av allt här på jorden, inte minst av miljötänk, dvs vilka metoder man ser som självklara att lösa mångbottnade problem med.
2023-02-28

  TrollTörnTrappan VIP
Jomen, så funkar det ju!?! Tills pendeln vänder och domedagsprofeten får alla röster... tills pendeln vänder och den kärnkraftfrälsta får alla röster...

Konsten är att ta den stora skuggan på allvar, men likafullt utstråla solenergi i god balans, och kunna föreställa sig framtida färger....

Även om din text väl andas kritik mot underhållningsindustrin..?

2023-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP