Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista natt

Det är nu
nu när du varit borta ett tag
när det känns som att det var
100 år sen jag kände din doft

som allt blir verkligt

trots att min kropp fortfarande
kan känna dina händer
och att jag ibland låtsas att du
sover bakom mig

det är i alla fall nu

som du är mig närmre än 
någonsin
du yrar som snöflingor kring mig
och jag andas dina andetag 

det gör ont

ont
gör vetskapen om att det här
är det bästa för oss
för min kropp tror att du sover 
bakom mig alldeles för ofta

du sa hejdå för längesen

snart, snart ska jag göra detsamma
först ska jag bara sova med din hud
mot min rygg


en sista natt




Fri vers av Assia VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-02 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP