Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Talang för ödeläggelse

Talangen styr mig

Min särskilda begåvning;

Ödeläggelse




Bunden vers (Haiku) av Jenny78
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-28 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny78