Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ska man snygga till sig inför


Interviun

Skägget döljer
Avsaknaden av gaddar

Men va fan
Tärningen är kastad

Eller är den.




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-28 11:08



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Du liknar faktiskt Kjell Bergqvist:-D
2023-03-02

  Fredric
Är den kastad... Livet handlar om att skapa sitt värde... Vad...
2023-03-01

  SatansSon VIP
sök på. du lär få jobb, men gå dit rakad.
2023-02-28

    Sefarge VIP
Ju vackrare o snällare
inuti.Desto slitnare
o äldre utanpå
Eller tvärtom?
;)
2023-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano