Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut i mörkret

Sänder en tanke

Ut i natten

Vet inte vart den når

Men vill att den ska ut

Flyga fritt ut i mörkret

Kanske nudda vid stjärnorna

Eller spegla sig i månens sken

Sänder en tanke

Ut i nattens mörker

Bara för att visa 

Jag är här och nu




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-01 08:20



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint om att vara i nuet
2023-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om längtan efter att bli sedd.
2023-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP