Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pickalurvis

har man njutit av något

trots att man inte minns
att man har gjort det

vad är njutningen

vad är minnet




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-28 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP