Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvisans skålar II

Varför är rättvisans gudinna egentligen försedd med ögonbindel
Min gissning är att hon skall slippa se eländet Som personifierad heter hon Dike eller kanske fru Justitia?
Kanske har hon/han/hen (välj det som passar för just er)
Hon har kanske sett maktens behandling av regionpolischef Mats Löving
och den tillsatte utredaren Runar Vikstens underliga slutsatser
Land skall med lag byggas har man ju sagt sedan länge
men är föreligger ett missförstånd
Land byggs med utredningar
och nåde den utredare som skulle tordas gå utöver de direktiv som makten sagt skall gälla
som konstaterats vi lever i Sverige alltså tillsätter makten en utredning
fast i nuläget längtar jag efter en förf. Lämpligen Zola Je accuse för att få till en artikel som verkligen skakar om och engagerar människor men
här tillsätter vi en utredning och låter utredaren bära fram de dåliga nyheterna
vi är ju svenskar




Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2023-02-28 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP