Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerbomb


Sockerbomb
Jag vill inte ha ditt röda hjärta

Det smälter i munnen

Sockersött
Jag har redan svalt min spröda smärta

Eller var det din, återfunnen?




Fri vers av MariL VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-28 19:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Cherry Bomb" (Runaways)
2023-02-28

  lodjuret/seglare VIP
Texten har en del att säga,
den känns tänkvärd,
där just sug efter något eller
någon, är säkert för allom bekant.
2023-02-28
  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP