Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastplats

Tänk att vi
skulle landa här,
vandra här
en stund
på hennes stenar,
dricka hennes vatten
under hennes sol,
och när vi lämnar
faller vi
i djupen,
når vi
nya höjder?
Jag tror att
vi stannar,
så länge tiden
famnar henne
bär vi hennes öden.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-28 19:37



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Att minnas. Att ära. Och mer än så. Vackert.
2023-03-03

  Respons VIP
Läser det som en hyllning till moder Jord. En påminnelse om livets tillfälligheter.
2023-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP